Om Gastrorejser

om Gastrorejser

Gastrorejser handler om passion. Passionen for gastronomi og at rejse – og gerne i kombination. Gastrorejser er en blog med om gastronomi med madanmeldelser og rejseguides til gode madoplevelser rundt i verden. Formålet med bloggen er at dele vores oplevelser med andre, der har samme interesse og passion som os.

Bag Gastrorejser finder du Jesper Dolleris, Kathrine Sunekær og Casper Geipel Jensen. Vi vil, foruden at dele vores oplevelser og anmelde restauranter i ind- og udland, forsøge at guide dig til de bedste “gastrorejser”. Det værende forslag til rejsedestinationer med gastronomiske oplevelser. Se mere under “Find Gastrorejser“.

Vi håber du vil følge vores passion for den gastronomiske verden – og at du selv bliver inspireret til at tage ud i verden og få nye gastronomiske oplevelser i rygsækken.

Har du spørgsmål til os, så er du velkommen til at smide os en besked på de sociale medier (“Gastrorejser” på Facebook og @gastrorejser på Instagram) eller til gastrorejser@gastrorejser.com.

Find something you’re passionate about and keep tremendously interested in it.– Julia Child

Reklamelinks på Gastrorejser.com
Vores hjemmeside indeholder en lang række links, som fører dig væk fra vores side. Disse links er for at videresende dig direkte til sider, hvor du kan læse videre om en given restaurant, et rejsemål, en bookingportal, hvor der kan bestilles bord eller meget andet. Disse links er lavet for at gøre livet nemmere for dig.
Nogen af vores links er såkaldte affiliate links. Det vil sige, at nogen links indeholder en lille kode, som fortæller modtageren at du er videresendt fra gastrorejser.com. I visse tilfælde vil vi modtage en lille kommission for at have videresendt dig til en anden side.

Som bruger koster det dig ikke noget som helst, at vi benytter os af affiliate links. Såfremt vi modtager kommission af vores samarbejdspartnere vil denne kommission blive betalt af vores partner – og ikke dig som kunde. Derved koster det ikke dig noget at benytte vores links, men kommissionen er med til at betale vores omkostninger til gastrorejser.com og derved holde siden kørende. Vi håber, du vil være med til at støtte os.

Det betyder også, at vi hos Gastrorejser ikke sælger noget produkt. Hvis du benytter et af vores affiliate links og føres til en af vores samarbejdspartnere, så er de direkte ansvarlige for din booking, bestilling eller lignende. Gastrorejser kan derved ikke gøres ansvarlig for eventuelle problemer der måtte opstå med en af vores affiliate partnere.

Det er vigtigt for os at understrege, at vores primære mål ikke er at lave affiliate links og derved tjene kommission. Gastorejser er drevet af passion for gastronomi og rejser – vores indhold vil blive udgivet ligegyldigt om der er mulighed for at lave affiliate links eller ej.

Kontakt Gastrorejser