Anmeldelser,

Northside 2019

Northside 2019 – fokus på bæredygtighed og 100% økologi

I 2019 var det tredje gang, at maden til Northside var 100% økologisk. Northside er en festival, som stiller krav til deres leverandører, når det kommer til at levere økologiske produkter, som skal være fra lokale producenter.

Anmeldelser,

Heartland 2019


Heartland skriver selv på deres hjemmeside, at de vil tage vare på vores fælles madkultur og planeten ved at sætte fokus på økologi, sæsonerne og madspild. Dette skulle blandt andet afspejles i lokale råvare og stadig muligheden for at få mad fra alle verdens køkkener. Derfor var vi selvfølgelig meget spændte på vores første besøg på Heartland Festival og hvilke madoplevelser, som vi ville få.

Anmeldelser,

Restaurant ET x Falsled Kro

Frankofil er betegnelsen på en person med stor forkærlighed for Frankrig. Man kan med rette kalde det for en frankofil aften, da restaurant ET havde inviteret ingen ringere end Kasper Hasse og Falsled Kro på besøg en regnfuld januar aften. Vi betragter os ikke som frankofile, men er som hunde efter kødben, hvis der er god mad i sigte. Derfor var vi også med, da der var lagt op til fransk duet.

Anmeldelser,

Madklubben Aarhus

Madklubben Aarhus er seneste skud på stammen bag konceptet som har eksisteret i København siden 2007. Ideen bag Madklubben er, at det skal være god mad af lækre råvare, til priser som alle kan være med på. Gennem årerne er konceptet vokset i København, og aktuelt findes der 17 restauranter, med hver deres unikke DNA.